Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen škoda jak z toho vůbec ale vůbec není vidět naivní představa o údajně perverzních sexuálních praktikách jedné víceméně sex neprovozujicí postarší dámy která se nechala inspirovat nespočetnými tunami pdoobných slátanin a pseudopopelek.

50 odstínu trapnosti a prostoduchosti,myslím že snaha o hluboké vykreslení postav mohla být směle nahrazena hlubokou penetrací a místo neškodného eroťáčku pro náctileté puipinky sexu neznalé či naopak dámy sexu již zpomenutého se dané téma dalo uchopit mnohem lépe,ostatně každý správný provozovatel bdsm by v panu geyovi poznal převlečenou vanilku která se o cosi trapně pokouší,ukrutné zvrhlé prase co partnerce sváže ruce kravatou ROTFL, boha jeho kdyby aspoň pořádný konopný provaz ..

0 0
možnosti

Filmy, televizní seriály, knihy a hudba působí na člověka, a proto je velmi důležité, aby člověk volil materiál, který na sebe nechá působit.

1 0
možnosti
Foto

J17a15n89a 26M94a73j34o26v81á

22. 2. 2015 22:56

K filmu se vyjádřit nemůžu - neviděla jsem ho (knižku jsem četla - byla jsem na ten "hit" docela obyčejně zvědavá). Že se autorovi líbí? Proč ne, svoji cílovou skupinu (podle mé dcery jsou to dívky 15+, s čímž příliš neladí pohlaví autora) určitě má a že se k ní autor hlásí je OK.

Jen mne baví tvrzení, že můžeme najít spoustu špatných recenzí filmu. Inu, pozor, čtenáři. Tuhle je zjevně nutno považovat za dobrou.;-)

1 0
možnosti
Foto

Také mne zaujaly ty "špatné recenze" - kdoví, jestli on to autor této "dobré recenze" nemyslel jinak. ;-D

1 0
možnosti

Správně, dělník, úředník či politik si potřebují po náročné práci v kině už jen odpočinout;-D

0 0
možnosti
Foto

Po krásném  a hodnotném filmu si dát doma kus vepřového a píváka a pak si v posteli   manželce nabacat veverku.;-D

0 1
možnosti
Foto

Konečně nezaujatý článek a recenze, která hodnotí to, co se na každém filmu hodnotit máR^

0 2
možnosti

Naopak je zaujatý, nechápe kritiku a smysl recenzí a s pojmy zachází jako by o nich slyšel poprvé v životě. Jediný smysluplný odstavec je snad ten o věrnosti zpracování vůži knize (naštěstí, protože ten předtím, to je perla... ) a snad ještě ten před fotografií.

Jinak stačilo říct "mě se film navzdory kritice líbil". Kritika říká jen jaký film je, vkus má pak každý svůj.

4 1
možnosti
Foto

Kde berete, že film je dnes pro zábavu ?  Jsou lidi, kteří na film Babovřesky, anebo Padesát odstínu šedi nepůjdou, protože to považují za ztrátu času a za vyhozené peníze. Když jdou na film, tak chtějí víc než pokleslý humor a ne  film  na téma, jak chudé děvče k milardáři za pár placnutí po zadku  přišlo . Prostě jsou lidi,  kteří  nemají rádi film, kde se musí trochu přemýšlet a raději mají jednoduché filmy, takové jako jsou oni sami.

0 0
možnosti

P61a38v44e88l 63K62u36r48a44l

22. 2. 2015 20:09

speaking of which... Já v kině nebyl už 18 let...

si pamatuju že poslední film na kterém jsem asi v 10 letech byl s tátou byla Hvězdná Pěchota. 

No... film mám rád ale kniha (1959) je podstatně lepší.

0 0
možnosti

P94a32v23e36l 41K58u44r16a83l

22. 2. 2015 19:42

50 odstínů šedi je považováno za romantiku, protože tan je muž miliardářem. Kdyby bydlel v obytném karavanu v lesích, jednalo by se o nový díl Odložených případů.

4 0
možnosti

:-) Dostat naplácáno od miliardáře je prostě jiná liga než od homelesáka..

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 513x
Jsem rádoby mladý umělec co se snaží svoji tvorbu prosadit a splnit si svoje sny.